News

Toont 1 tot 7 van 7 artikelen
  • Vitaminen voor honden. Vijf belangrijke vitaminen op een rij.

    Vitaminen voor honden. Vijf belangrijke vitaminen op een rij.

    Een van de aspecten van de gezondheid van honden die vaak over het hoofd wordt gezien, is de conditie van hun huid en vacht. Een glanzende vacht en een gezonde huid zijn niet alleen erg mooi, maar zijn ook indicatoren van de algehele gezondheid van je hond. Het belang van de juiste voeding, inclusief essentiële vitaminen, mag niet worden onderschat. In deze blog bespreken we de belangrijke vitaminen voor honden die een sleutelrol spelen bij het handhaven van een gezonde huid en vacht bij honden.

  • huidprobleem hond

    Huidprobleem bij honden en de relatie met een lekkende darm.

    Veel honden hebben last van huidproblemen. Krabben, likken en overmatig haarverlies kunnen niet alleen de hond zelf beïnvloeden, maar ook als eigenaar wil je niets liever dat je hond een gezonde huid heeft. Hoewel er talloze oorzaken zijn voor huidproblemen bij honden, komt de relatie met een lekkende darm steeds vaker naar voren als een mogelijke bron van het probleem.
  • Eczeem honden

    Eczeem bij Honden. Vier oorzaken.

    Als betrokken hondenbaasje heeft de gezondheid van je hond een hoge prioriteit. Een veelvoorkomend gezondheidsprobleem bij honden is eczeem, een aandoening die vaak gepaard gaat met jeuk en ongemak. In dit artikel gaan we dieper in op wat eczeem bij honden veroorzaakt, hoe je het kunt herkennen en effectieve manieren om deze jeukende aandoening te behandelen.
  • Huidaandoening hond

    Huidaandoening bij je hond. Vijf redenen waarom probiotica een goede oplossing kan zijn.

    Honden kunnen, helaas net als mensen, last krijgen van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder huidaandoeningen. Een glanzende vacht en een gezonde huid zijn niet alleen voor het oog aangenaam maar ook indicatoren van het welzijn van je hond. In dit artikel gaan we dieper in op huidaandoeningen bij honden en ontdekken we hoe probiotica een natuurlijke en effectieve oplossing kunnen bieden.
  • kale plekken honden

    Aanleidingen voor kale plekken bij honden.

    Een veelvoorkomend probleem dat hondenbezitters tegenkomen, zijn kale plekken op de vacht van hun geliefde viervoeters. Deze kale plekken kunnen wijzen op verschillende gezondheidsproblemen. In deze blog gaan we dieper in op de mogelijke oorzaken van kale plekken bij honden en de relatie met hun algehele gezondheid.
  • Zes tips voor wanneer je hond last heeft van huidschilfers.

    Zes tips voor wanneer je hond last heeft van huidschilfers.

    Huidschilfers bij honden kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals allergieën, droge huid, parasieten of zelfs onderliggende gezondheidsproblemen. Het is essentieel om aandacht te besteden aan deze symptomen, omdat ze kunnen duiden op ongemak of gezondheidsproblemen bij je hond. In deze blog gaan we dieper in op wat te doen als je hond last heeft van huidschilfers en hoe je hem de juiste zorg kunt bieden.
  • Hoe zorg je voor een gezonde huid en vacht van je hond? Vijf tips.

    Hoe zorg je voor een gezonde huid en vacht van je hond? Vijf tips.

    Onze trouwe viervoeters brengen zoveel vreugde en liefde in ons leven. Als hondenbaasjes is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn. Een van de essentiële aspecten van de algehele gezondheid van honden is de gezondheid van hun huid. In deze blog gaan we dieper in op waarom huidgezondheid zo belangrijk is voor honden en welke aandachtspunten elke bezitter in gedachten moet houden.